G-Technology ekstern harddisk

Amerikanske G-Technology, beliggende i San Jose i Californien, USA er et brand under Western Digital. De producerer bl. a. en ekstern harddisk designet for Macintosh. Derudover til Creative pro, Fotografering og A/V markederne. Tilslutnings mulighederne understøtter USB, FireWire, eSATA, SAS, SCSI Thunderbolt og Its USB, FireWire, eSATA, SAS, SCSI Thunderbolt.

Fiber kanal understøtter alle niveauer af audio/video produktion. Således er G-Technology produkter meget brugt i den kreative verden. Vi viser herunder et udvalg af modellerne fra G-Technology.

Armor ATD transportabel ekstern harddisk

LaCie Armor ATD ekstern harddisk

Ligesom LaCie har deres “Rugged” terrængående model har G-Technology og en pendant. Armor ATD hedder den og er en terrængående robut model og den kan klare nogle smæk. Perfekt til bl.a. rejsebrug, fotografer, filmskabere og andre folk der arbejder i ekstreme forhold vejr- og location mæssigt.

Den er regn, støv og shock sikret med en solid alu kerne under den sorte gummibeskyttelse. Således kan du tage den gennem de mest udfordrende vejr forhold, skyde et perfekt foto eller video og hurtigt få det gemt på Armor ATD en.

Kapaciteten på Armor modellerne er mellem 1 og 5TB og hastigheden er 140Mbps. Så der er både plads og hastighed på modellerne. Tilslutningen er USB-C og byder på en plug and play lagring med Thunderbolt 3 med USB-C og A adapter med USB 3.0 kompatabilitet. Modellerne fungerer både til MacOS og Windows uden forudgående formattering.

Med 3-års garanti tilknyttet har du her pålidelig lagring af dine filer i flere år.

G-DRIVE USB

g drive usb ekstern hardisk

G-DRIVE USB leverer høj ydeevne lagring i en kompakt og stilfuld alu-indkapsling.

Produktet har også et høj hastigheds USB 3.0 interface der møder kravene fra selv de mest kreative professionelle folk. Dette 7200 omdrejninger pr. min. drev er perfekt til at lagre multimedie filer på grund af den høje hastighed der yder imponerende 245Mbps.

Drevet er macOS kompatibelt og dertil Time Machine klart og leveres med forskellige kapaciteter op til 10TB.