Western Digital (WD) ekstern harddisk

Western Digital ekstern harddisk er en amerikansk producent af digitale eksterne harddiske. De har flere berømte brands indenfor datalagring og er nok blandt de absolut største på markedet. Brands der tæller under Western Digital paraplyen er: WD, G-Technology, SanDisk og Western Digital. Og hvor Western Digital er mere system produkter er WD, SanDisk og G-Technology de mere personlige produkter som vi fokuserer på på denne webside.

WD Mypassport WD Western Digital

Ekstern harddisk My Passport by WD

MyPassport WD ekstern harddisk

My Passport er sikker transportable opbevaring af dine filer.

Det giver dig sikkerhed og frihed til at rykke på dine opgaver uanset om du er hjemme eller på farten.

Med de nye stilfulde design der ligger godt i hånden får du plads til opbevare, organisere og dele dine fotos, videoer, musik. og dokumenter.

MyPassport hjælper dig med at holde dit digitale liv sikkert via WD Backup software og password beskyttelse. Kapaciten ligger på mellem 1 og 5TB.

Western Digital ekstern harddisk og My Passport er klar når du pakker den ud af boksen inklusiv alle nødvendige kabler. Og med en super hurtig USB kan du komme igang med back-up af alt det vigtige digitale indhold i dit liv. My Passport fås i modeller både til Window og Mac.

Inkluderet WD Discovery™ software1 giver dig mulighed for at tilslutte til populære sociale medier og sky lagring servicer som f.eks. Facebook, Dropbox og Google Drive™. Alt i alt, populære modeller fra WD der dækker de flestes behov for lagring og produkterne har 3-års reklamations garanti.

Western Digital ekstern harddisk – My Passport Wireless Pro

My Passport wireless pro ekstern harddisk er en Wi-Fi udgave med trådløs tilslutning til hjemmenetværket. Dette er et super interessant produkt da det giver et supplement til NAS modellerne.

WD My Passport Pro wifi ekstern harddisk

My Passport Wireless Pro giver Fotografer og andre kreative folk på farten mulighed for nem transportabel opbevaring og offload af f.eks. SD kort. Du kan redigere og streame fotos eller HD video direkte fra “ude i marken”. Produktet er bygget til problemfrit at arbejde sammen med mobile enheder. Og med en SD kortlæser indbygget kan du strømline dit workflow.

Stærke specifikationer og Wi-Fi ydeevne.
Bygget med 802.11 ac teknologi og derfor får man hurtig ydeevne hvilket sikre en glat streaming oplevelse og trådløs visning af billeder fra kompatible kameraer samt hurtig redigering med en forbundet computer.

Derudover byder produktet på:

 • Ekstern harddisk
 • Integreret USB 3.0 SD kortlæser
 • 10 timers kontinuerligt batteri tid
 • Pladsbesparende produkt til rejsebrug
 • Powerbank (6.400 mAh) til opladning af enheder
 • Adgang til filer alle steder
 • Mulighed for tilslutning til Adobe® Creative Cloud®
 • Streaming direkte til en enhed
 • Hotspot funktion (del wi-fi op til 8 enheder)
 • Import fra 2.0 USB enheder
 • Trådløs adgang til ekstern USB enhed
 • Windows og Mac
 • Understøtter 5GHz
 • Password beskyttelse

My Passport Wireless SSD from WD

Dette produkt er en udvidelse til My Passport Pro og er en trådløse SSD model, som også fungere både som netværks harddisk og powerbank. Også er den terrængående.

WD wifi my passport ekstern harddisk

Back-up med 1 tryk

WD My Passport wireless

My Passport™ trådløs SSD drev er et alt i et transportabelt drev.

Det hjælper dig med at gemme fotos og video taget med dit kamera eller drone. 1-tryks knappen sikre dig back-up af netop fotos og video via den indbyggede SD kortlæser eller den integrerede USB port uden brug af en computer eller nogen anden software.

Produktet er velegnet til når du er på farten og skulle du komme til at tabe det er det også modstandsdygtigt overfor stød.